skip to Main Content

Het verhaal van jouw bedrijf

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Een verhaal dat het waard is verteld te worden. Hoe is het ontstaan? Hoe heeft het zich ontwikkeld? Wie zijn de personen achter het bedrijf? Wat waren de successen? Wat waren de dieptepunten? Wat kenmerkt het bedrijf? Enzovoort, enzovoort.

Bedrijfs- of jubileumboek

Heb je een jubileum te vieren of wil je graag een tastbaar document met het verhaal van jouw bedrijf? Femke Ontmoet schrijft het voor je en maakt er een mooi boek van. Een boek over het ontstaan en de ontwikkeling van jouw bedrijf op basis van jouw verhalen? Een boek vol persoonlijke verhalen van mensen die betrokken zijn (of zijn geweest) bij je bedrijf, zoals medewerkers, collega-ondernemers en klanten? Door het vastleggen van hun verhalen en herinneringen in een jubileumboek of een bedrijfsboek ontstaat er een waardevol document. Een document dat de kern raakt van wat jouw bedrijf is en wat het voor anderen betekent of betekend heeft.

We bespreken vooraf hoeveel verhalen er in het boek worden opgenomen, welke personen geïnterviewd gaan worden, of er ook foto’s gemaakt moeten worden en hoe het boek eruit gaat zien. Een jubileum- of bedrijfsboek is maatwerk. Als duidelijk is wat de precieze wensen zijn, krijg je van mij een offerte op maat.

Een mooi boek vol herinneringen aan de tijd die geweest is. Een moment om stil te staan bij wat er allemaal al bereikt is. Een cadeau voor jezelf, je werknemers en/of je klanten/relaties.

Bedrijfsfotografie

Kwalitatief goede foto’s van jezelf en je bedrijf zijn onmisbaar in deze tijd waarin internet en de sociale media niet meer weg te denken zijn. Beelden spreken mensen meer aan dan alleen tekst. Of het nu gaat om profielfoto’s of om een fotoreportage van je bedrijf, Femke Ontmoet maakt deze foto’s voor je. In overleg bekijken we wat je wensen zijn. Ik lever maatwerk en hoor graag waar ik je mee van dienst kan zijn.

Back To Top