skip to Main Content

Het verhaal van jouw bedrijf

In Femke Ontmoet heb je een tekstschrijver gevonden die teksten voor je schrijft waarin je (potentiële) klanten jou kunnen ‘ontmoeten’. Wil je ze laten weten wat het verhaal achter je bedrijf is, waar je voor staat, wat je kwaliteiten zijn, voor welke producten of diensten ze bij jou moeten zijn en waarom? In overleg bekijken we wat de boodschap is die je wilt verspreiden, waar de tekst voor is bedoeld, waar deze aan moet voldoen en wie de lezers van je boodschap zijn.

Op basis van deze gegevens ga ik aan de slag en lever je de tekst die je nodig hebt, die aansluit bij jouw bedrijf en bij de doelgroep die je wilt bereiken.

Voorbeelden van teksten die ik voor je schrijf:

  • Een heldere en toegankelijke tekst voor op je website. Een tekst die jou en je bedrijf duidelijk presenteert, met een persoonlijke en authentieke uitstraling.
  • Een tekst om in te sturen naar een krant, vakblad en/of tijdschrift. Bijvoorbeeld voor een advertorial. Ik maak de tekst op maat, zodat je het zo kunt insturen en de krant, het vakblad of het tijdschrift het alleen nog maar hoeft te plaatsen. Ik maak indien gewenst ook een mooie en toepasselijke foto voor bij de tekst.

Opties:

  • Het verhaal van jouw bedrijf op www.femkeontmoet.nl
  • Het verhaal van jouw bedrijf in de Maas Driehoek. Femke Ontmoet heeft een rubriek in nieuwsblad De Maas Driehoek. Een mooie plek om het verhaal achter je bedrijf aan een groot publiek te laten lezen in het Land van Cuijk en Maasduinen.
    Klik hier voor meer informatie over Femke Ontmoet in de Maas Driehoek.

De kosten

Ik maak voorafgaand aan de opdracht een offerte op maat, zodat je weet waar je aan toe bent.

Jubileum- of bedrijfsboek

Heb je een jubileum te vieren of wil je graag een tastbaar document vol persoonlijke verhalen van mensen die betrokken zijn (of zijn geweest) bij je bedrijf, zoals medewerkers, collega-ondernemers en klanten? Door het vastleggen van hun verhalen en herinneringen in een jubileumboek of een bedrijfsboek ontstaat er een waardevol document. Een document dat de kern raakt van wat jouw bedrijf is en wat het voor anderen betekent of betekend heeft.

We bespreken vooraf hoeveel verhalen er in het boek worden opgenomen, welke personen geïnterviewd gaan worden, of er ook foto’s gemaakt moeten worden en hoe het boek eruit gaat zien. Een jubileum- of bedrijfsboek is maatwerk. Als duidelijk is wat de precieze wensen zijn, krijg je van mij een offerte op maat.

Een mooi boek vol herinneringen aan de tijd die geweest is. Een moment om stil te staan bij wat er allemaal al bereikt is. Een cadeau voor jezelf, je werknemers en/of je klanten/relaties.

Bedrijfsfotografie

Kwalitatief goede foto’s van jezelf en je bedrijf zijn onmisbaar in deze tijd waarin internet en de sociale media niet meer weg te denken zijn. Beelden spreken mensen meer aan dan alleen tekst. Of het nu gaat om profielfoto’s of om een fotoreportage van je bedrijf, Femke Ontmoet maakt deze foto’s voor je. In overleg bekijken we wat je wensen zijn. Ik lever maatwerk en hoor graag waar ik je mee van dienst kan zijn.

Back To Top