Boek levensverhaal Noud Philips te koop

‘Een gave? Of een vloek?’

‘Hoogsensitiviteit’, een ‘onbekend’ begrip waar in zekere mate een taboe op rust. Toch zijn er veel mensen die bepaalde geluiden, gevoelens of beelden sterker waarnemen dan anderen en hier geen raad mee weten. Ze voelen zich vaak onbegrepen door hun omgeving en in sommige gevallen zelfs eenzaam.

In het boek ‘Een gave? Of een vloek?’ beschrijft Noud Philips zijn levensverhaal. Na jarenlang niemand deelgenoot gemaakt te hebben van zijn gave, doorbreekt hij in 2017 zijn stilzwijgen. Hij vertelt openhartig over de worsteling die hij doormaakte vanaf het moment dat hij zijn hoogsensitiviteit en zijn paranormale gave ontdekte, bijna 40 jaar geleden. Hoewel hij al veel mensen heeft kunnen helpen met zijn gave, voelt het in veel gevallen ook als een vloek doordat hij niet alles kan vertellen wat hij voelt, ziet, hoort en weet.

Noud hoopt met dit boek hoogsensitiviteit bespreekbaar te maken en mensen te stimuleren hun eigen gevoel te volgen.

Het boek met het levensverhaal van Noud Philips is geschreven door Femke Ronnes-van der Linden en is vanaf nu te koop voor €12,50. Je kunt het boek op twee plaatsen kopen:

Bij boekhandel van Dinter in Boxmeer.
En online rechtstreeks bij Noud op de website: www.noudphilips.nl.
Als ebook is het te koop via (klik op de link om direct bij het boek uit te komen)

Korte samenvatting van het boek

In 1978 is Boxmerenaar Noud Philips op twintigjarige leeftijd betrokken bij een eenzijdig auto-ongeluk. De auto waarin hij zit raakt van de weg en komt tot stilstand tegen een elektriciteitspaal. Noud heeft een bijna-doodervaring, maar weet wonderlijk genoeg nog zelf uit de auto te komen. Vanaf dat moment is het leven van Noud niet meer hetzelfde. Hij hoort, ziet en voelt dingen die hij eerder niet hoorde, zag en voelde. Na velen jaren van stilzwijgen wil Noud nu, anno 2017, zijn verhaal delen. De worsteling die hij met zijn gave heeft doorgemaakt, staat beschreven in dit boek.