skip to Main Content

Schrijfcursus ‘Een schatkist vol herinneringen’

Of je nu man, vrouw, jong of oud bent, ieder mens heeft een schat aan herinneringen over zijn leven, bewust en onbewust. In deze schrijfcursus levensverhalen ga je aan de slag met het schrijven van verhalen uit jouw leven. Iedere bijeenkomst komt een ander thema aan bod en ga je door middel van creatieve werkvormen op zoek naar jouw herinneringen waar je vervolgens over schrijft. Ontdek waarmee jouw schatkist van herinneringen gevuld is. Leg je herinneringen vast voor jezelf of voor een ander, ze zijn enorm waardevol. Ik help je op weg om zelf met de verhalen uit jouw leven aan de slag te gaan.

Hoe begin je? Waar schrijf je over? Voor wie schrijf je? Hoe schrijf je? Hoe kun je beter leren schrijven? Deze vragen en nog andere komen tijdens de cursus aan bod. Gedurende de cursus is er aandacht voor verschillende (technische) aspecten van het schrijven van levensverhalen, gereedschap dat je kunt gebruiken bij het schrijven van jouw verhalen. Schrijfplezier, inspiratie en het leren met en van elkaar staan voorop. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben om aan deze cursus deel te nemen.

Aan het eind van de cursus heb je zes (of meer) verhalen over herinneringen uit je eigen leven geschreven, heb je geoefend met verschillende schrijfaspecten, heb je inspiratie opgedaan voor misschien nog wel veel meer verhalen en heb je ervaren wat het schrijven van levensverhalen met jou doet.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van 2,5 uur. Voor actuele data zie Cursusdata verderop op deze pagina.

Groepsgrootte: acht tot twaalf personen.

Kosten cursus (inclusief koffie en thee): €150,-

Ja leuk! Ik doe mee.

Ik heb eerst nog een vraag.

Lees hieronder een aantal reacties van cursisten over de schrijfcursus ‘Een schatkist vol herinneringen’ die in november/december van 2018 gegeven is.

Cursusdata

Cursusdata

De eerstvolgende cursus ‘Een schatkist vol herinneringen’ start op woensdag 13 februari 2019. De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend, van 9:30u tot 12:00u, op de volgende data:

  • Woensdag 13 februari 2019
  • Woensdag 20 februari 2019
  • Woensdag 27 februari 2019
  • Woensdag 13 maart 2019
  • Woensdag 20 maart 2019
  • Woensdag 27 maart 2019

Locatie van de bijeenkomsten is Grand Café de Douairière in Boxmeer (in de tuinkamer achterin het café).

Meld je nu aan en ervaar wat het schrijven over je leven met jou doet!

Ja leuk! Ik doe mee.

Ik heb eerst nog een vraag.

Back To Top