skip to Main Content
Femke Ronnes-van der Linden

Femke Ronnes-van der Linden

Hallo, ik ben Femke,

Sinds januari 2016 ben ik de trotse eigenaar van Femke Ontmoet. Ik vind het mooi om mensen te ontmoeten. Met schrijven en fotograferen leg ik verhalen en personen vast. Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens een verhaal heeft dat de moeite waard is om naar te luisteren, het vast te leggen en te delen.

Bij het schrijven van persoonlijke verhalen ga ik op zoek naar dat verhaal achter een persoon of bedrijf. Ik neem de tijd om rustig naar je verhaal te luisteren, met aandacht en oprechte interesse. Iedere persoon heeft zijn eigen unieke combinatie van vaardigheden, talenten en ervaringen. En ieder gaat daar vervolgens weer op zijn eigen manier mee om. Ik geniet ervan om naar deze verhalen te luisteren en ze met woorden vast te leggen. De persoon zoals hij is, komt tot leven in zijn authentieke verhaal.

Ieder mens is uniek en bijzonder, met zijn eigen waardevolle verhalen, ervaringen, herinneringen en emoties. Ik vind het mooi om deze voor je vast te leggen. Ook achter bedrijven zit vaak een persoonlijk verhaal. Bedrijven worden gevormd door de personen die er werken, zij geven een bedrijf identiteit.

Als ik mezelf in vijf woorden zou moeten omschrijven, zouden dat de volgende woorden zijn: enthousiast, onderzoekend, betrouwbaar, betrokken en puur. Ook ik heb mijn eigen unieke combinatie van vaardigheden, talenten en ervaringen. Die me maken tot wie ik ben.

Mijn opleidingen, de topsport, het bedrijfsleven, het onderwijs, mijn familie, mijn gezin en mijn hobby’s hebben daarbij een belangrijke rol gespeeld.

Wat is jouw verhaal?

Voor particulieren
Heb je zelf een mooi verhaal, of zou je het verhaal van iemand anders vast willen laten leggen? Klik dan op bovenstaande knop voor meer informatie.

Voor ondernemers
Wil je meer weten over wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen? Klik dan op bovenstaande knop.

Voor lezers
Wil je de verhalen lezen die ik geschreven heb? Een aantal hiervan zijn te lezen op mijn site. Via bovenstaande knop kom je er terecht.

Back To Top