« Twee bijzondere massages bij Femke Ontmoet - Chi-Wit & Meridiaan»

Gepubliceerd op 16-10-2020

De afgelopen maanden heb ik weer diverse massagecursussen en -workshops gevolgd, waardoor ik je nu twee nieuwe en bijzondere ontspanningsmassages kan aanbieden: De Meridiaanmassage en de Chi-Wit massage (spreek uit: SjieWiet). En ik kan je verklappen: ze zijn heerlijk om te ontvangen (en te geven) ;-). Voor meer informatie klik hieronder op de naam van de verschillende massages. Beide massages duren ongeveer 60 minuten.

De Meridiaanmassage is een massage met herhaalde zachte strijkingen over de Meridianen (energiebanen). Deze massage is gericht op het balanceren van je energie via de veertien hoofdmeridianen die door je lichaam lopen.

De Chi-Wit massage is een massage van de rug en achterkant benen, die zich vooral richt op de wervelkolom en de Kundalini energie. Chi-Wit betekent Levensboom en de massage kan bijdragen aan het stimuleren/bevorderen van je (fysieke en mentale) buigzaamheid .

Op de pagina massages kun je beide massages terugvinden bij de andere massages. Daar kun je de massages ook aanvragen. Uiteraard kun je me ook een mailtje of WhatsApp-berichtje sturen. Kijk voor mijn mailadres en telefoonnummer op de pagina Contact

tree-5334778-1920-1602883854.png