Behandeling aanvragen

IMG_3560.jpeg

Een behandeling bij Femke Ontmoet kenmerkt zich door rust, ontspanning, beleving en een tikje energetische magie ­čśë­č¬ä. Dat geldt voor alle behandelingen die ik aanbied, dus je kunt eigenlijk geen verkeerde keuze maken. Toch valt er wel het een en ander te kiezen. Kijk op je gemak eens rond op mijn website en voel waar je aandacht door getrokken wordt, waardoor je getriggerd wordt, waar je nieuwsgierig naar bent en/of waar je enthousiast van wordt. Vaak is je eerste gevoel een goede keuze.

Ik werk holistisch en ga ervan uit dat lichaam, ziel en geest een eenheid zijn, een geheel en op elkaar inwerken. Mijn behandelingen dragen ieder op hun eigen wijze bij aan de harmonie en balans tussen lichaam, ziel en geest.

De prijzen van mijn behandelingen vind je hieronder (nog even wat verder naar beneden scrollen).

Het formulier voor het aanvragen van een behandeling vind je als je deze website op een computer bekijkt rechts op deze pagina. Bekijk je deze website op je telefoon, dan vind je het formulier helemaal onderaan deze pagina.

Om je een beetje richting te geven, heb ik mijn behandelingen ondergebracht in de onderstaande verdeling:

Femke Ontmoet Basis: De basisbehandelingen van Femke Ontmoet duren 60, 75 of 90 min. Je kunt kiezen uit verschillende massages, Fonoforese (een behandeling met stemvorken) en Holistisch Pulsen.

Femke Ontmoet Luxe: Wil je graag wat extra luxe en verwennerij bij je behandeling? Dan kun je binnen de tijd van de gekozen behandeling kiezen voor een voetenbad of extra warmte voor je handen.

Femke Ontmoet Combi: Enkele van de basisbehandelingen kun je combineren tot een behandeling van 90 min. Ideaal voor als je niet kunt kiezen ­čśë.

Femke Ontmoet Compleet: Wil je de meest uitgebreide behandeling van Femke Ontmoet? Kies dan voor Femke Ontmoet Compleet. Een behandeling van maar liefst 2 uur, dat is 120 min. rust, ontspanning, beleving en een tikje energetische magie ­čśë­č¬ä. 

- - - - - - - - - - -

Hieronder staan de verschillende pakketten, met de bijbehorende prijzen en de links naar de pagina's van de afzonderlijke behandelingen.

Betalen kan na afloop van de behandeling contant of direct via een betaalverzoek. Annuleren kan tot 24 uur voorafgaand aan de massage. Bij annuleren binnen 24 uur voor de afspraak, wordt 50% van het bedrag van de behandeling in rekening gebracht, je ontvangt dan een betaalverzoek. Je kunt ook iemand anders in jouw plaats naar de behandeling laten komen, dan betaal je het volledige bedrag.

Femke Ontmoet Basis

De basisbehandelingen van Femke Ontmoet duren 60, 75 of 90 min. Je kunt kiezen uit verschillende massages, Fonoforese (een behandeling met stemvorken) en Holistisch Pulsen.

Massages

Fonoforese, een behandeling met stemvorken

Holistisch pulsen

Cadeaubon

Femke Ontmoet Luxe

Wil je graag wat extra luxe en verwennerij bij je behandeling? Dan kun je binnen de tijd van een basisbehandeling kiezen voor de volgende twee extra opties:

  • Een voetenbadje met magnesiumzout en etherische olie (prijs van de basisbehandeling + €6)
  • 10 min. met je handen in de ManuThermBox voor aangename handwarmte (prijs van de basisbehandeling + €10)

Femke Ontmoet Combi

Enkele van de basisbehandelingen kun je combineren tot een behandeling van 90 min. Dat betreft:

Femke Ontmoet Compleet

Wil je de meest uitgebreide behandeling van Femke Ontmoet? Kies dan voor:

  • 120 min. Femke Ontmoet Compleet (€120)
    Een behandeling van maar liefst 2 uur, dat is 120 min. rust, ontspanning, beleving en een tikje energetische magie ­čśë­č¬ä.