In januari 2020 start Femke Ontmoet met massages»

Gepubliceerd op 10-12-2019

Vanaf januari 2020 biedt Femke Ontmoet ook massages aan. Massage is een bijzondere vorm van ontmoeten, eentje waar maar weinig woorden bij nodig zijn. Ik start met het geven van intuïtieve ontspanningsmassages en zal het aanbod van massages in de loop van de tijd nog uitbreiden. Je kunt via de website van Femke Ontmoet op de pagina Massages bekijken wat de mogelijkheden zijn en daar kun je ook een massage aanvragen.

 

Op dit moment ben ik druk bezig met de voorbereidingen om in januari te kunnen starten. Zoals je kunt zien is de website al aangevuld met het onderdeel massages. De website is helemaal vernieuwd, dus die stap is al gezet. De visitekaartjes zijn inmiddels ook gedrukt en over de communicatie wordt ook al volop nagedacht. Eind december ga ik de ruimte klaar maken, zodat het voor mij een fijne plek wordt om te werken en voor jou om van een ontspanningsmassage te kunnen genieten.

 

Ben je nieuwsgierig en kun je niet wachten? Er staat al informatie op de pagina Massages. Neem er gerust alvast een kijkje. Contact opnemen voor een afspraak kan ook al in december ;-).

 

Ik ontmoet je graag.

 

Met warme groet, Femke

Massage-afbeelding-klein-1575836864.jpg